تاریخ : چهارشنبه 11 اسفند 1395

کتاب خلاصه برنامه ها و اقدامات طرح تحول سلامت در حوزه معاونت بهداشت

در راستای اطلاع رسانی در مورد فعالیتها و اقداماتی که در حوزه معاونت بهداشت در راستای تحقق اهداف طرح تحول سلامت صورت گرفته است ، روابط عمومی معاونت بهداشتی اقدام به تهیه مستندات و خلاصه اقدامات این حوزه نموده است.

این کتاب که به یاری و حمایت بی دریغ آقای دکتر مجتهدی ، معاون محترم بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و تلاش صمیمانه آقای مهندس مسعودخواه تدوین و طراحی شده است نمایشگر زحمات ایثار گونه تمامی همکاران حوزه معاونت بهداشتی می باشد .

کتاب خلاصه برنامه ها و اقدامات طرح تحول سلامت در حوزه معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه
  • در چهارشنبه 11 اسفند 1395