تاریخ : چهارشنبه 18 آذر 1394

اقدامات انجام یافته به مناسبت روز جهانی دیابت

روز 23 آبان ماه بعنوان روز جهانی دیابت نامگذاری شده است تا یادآور اهمیت این بیماری و لزوم مراقبت از افراد مبتلا به دیابت باشد . این بیماری که در حال حاضر روند رو به افزایش پیدا کرده است بنابراین نیازمند اقدامات کنترلی و پیشگرانه جدی می باشد تا از بار ابتلا و عوارض آن کاسته شود.
خلاصه اقداماتی که به مناسبت روز جهانی دیابت توسط گروه پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر دانشکده علوم پزشکی مراغه انجام یافته است به شرح زیر می باشد:
1- اجرای برنامه های آموزشی برای گروههای هدف مختلف از جمله دانش آموزان و رابطین سلامت و عموم مردم برای حدود 3000 نفر از جمعیت تحت پوشش
2- درج پیام بهداشتی با هنوان روز جهانی دیابت در نامه های رسمی و چارگون اداری
3- ارسال پیامهای بهداشتی روز جهانی دیابت از طریق رادیوشهر مراغه