تاریخ : سه شنبه 10 اسفند 1395

آموزش اطفاء حریق به دانش آموزان بهورزی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دانش آموزان بهورزی با همکاری دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایا ، شیوه استفاده از کپسول آتش خاموش کن و اطفاء حریق را بطور علمی آموزش دیدند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دانش آموزان بهورزی با همکاری دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایا ،  شیوه استفاده از کپسول آتش خاموش کن و اطفاء حریق را بطور علمی آموزش دیدند.

این جلسه آموزشی که در محوطه آموزشگاه بهورزی  و با برگزاری تمرین اطفاء حریق  بطور عملی برگزار گردید ، ابتدا آقای مهندس مسعودخواه به تشریح انواع کپسولهای آتش خاموش کن پرداخته و شیوه استفاده از آن را آموزش دادند و سپس دانش آموزان بهورزی با انجام اطفاء حریق ، شیوه استفاده از کپسول اطفاء حریق را تجربه کردند.
لازم به ذکر است که آموزش اطفاء حریق و استفاده از کپسولهای آتش خاموش کن به پرسنل جزء برنامه های اصلی دفتر بلایا بوده و برنامه ریزی لازم جهت آموزش آن به تمام پرسنل انجام شده است .
  • در سه شنبه 10 اسفند 1395