تاریخ : يکشنبه 8 اسفند 1395

برگزاری پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت مردان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت هفته سلامت مردان و با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت شماره 2 شهرک ، پیاده روی خانوادگی با شعار پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برگزار گردید .

در این مراسم که با استقبال مردم ساکن در شهرک روبرو شده بود ، از مرکز خدامات جامع سلامت شروع و تا پارک سلامت شهرک ادامه پیدا نمود ، در پایان پیاده روی ، مسئول محترم مرکز  ، آقای ، ضمن تشکر از مردم حاضر در مراسم ، ورزش و تحرک بدنی کافی را به عنوان یکی از مهمترین عوامل کاهش بروز بیماریهای قلبی عروقی بر شمردند و خواستار توجه بیشتر و فرهنگ سازی در این زمینه شدند .
در پایان مراسم با اهدا ء لوحی  از رابطین نمونه مرکز تقدیر به عمل آمد.
  • در يکشنبه 8 اسفند 1395