تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395

نجات جان مادر باردار گرفتار در برف و کولاک شدید شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، ا تلاش و همکاری تیم سلامت روستایی معاونت بهداشتی و مرکز فویت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه مادر باردار گرفتار در برف نجات یافت.

به محض دریافت تماس تلفنی بهورز روستای صومعه سفلی مبنی بر شروع دردهای زایمانی و پارگی کیسه آب مادر باردار ساکن روستای صومعه سفلی مراغه عملیات هماهنگی برای انتقال مادر باردار گرفتار در برف و کولاک شروع شد.

بلافاصله کارشناسان سلامت خانواده اقدامات لازم را جهت هماهنگی با اداره راهداری و اورژانس 115 شهرستان مراغه انجام دادند. پس از چندین ساعت تلاش مستمر و راه گشایی پرسنل زحمت کش راهداری شهرستان مراغه و همکاران پرتلاش مرکز اورژانس 115 مسیر انتقال بازگشایی شد.

با هماهنگی و اقدام به موقع عوامل تیم انتقال فعال مادران معاونت بهداشتی و مرکز فوریت های پزشکی، این مادر باردار به سلامتی به بیمارستان شهید بهشتی شهرستان مراغه انتقال یافته و فرزند خود را به سلامتی بدنیا آورد.

گفتنی است روستای صومعه سفلی از روستاهای شهرستان خداجو و در40 کیلومتری مراغه واقع شده‌و براساس آخرین سرشماری ، جمعیت آن 1916 نفر و دارای 410 خانوار ‌است.

• در شنبه 30 بهمن 1395