تاریخ : سه شنبه 19 بهمن 1395

آموزش خودمراقبتی در مدرسه راهنمایی دخترانه ذکیه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، آموزش خودمراقبتی برای کلیه دانش آموزان در مدرسه راهنمایی دخترانه ذکیه برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، آموزش خودمراقبتی برای کلیه دانش آموزان  در مدرسه راهنمایی دخترانه ذکیه برگزار گردید
در راستای اجرای برنامه ملی خودمراقبتی با هدف آشنایی دانش آموزان با مفاهیم خودمراقبتی ، جلسه آموزشی و مشاوره ای برای دانش آموزان مدرسه راهنمایی دخترانه ذکیه شهرستان مراغه برگزارگردید .
در جلسه آموزشی و مشاوره خودمراقبتی برای دانش آموزان ؛ خانم ایمانی ، کارشناس آموزش وارتقای سلامت معاونت بهداشتی هدف از برگزاری جلسه آموزشی راآشنایی دانش آموزان از نحوه مراقبت از خود ارایه نمودند.
درادامه خانم ایمانی افزودند : خودمراقبتی شامل اقداماتی است آموختنی ،آگاهانه وهدفمند که هر فردی برای خود ،خانواده ودیگران انجام می دهد تاسالم بماندواز سلامت جسمی وروانی خودحفاظت کندونیازهای اجتماعی خود را برطرف سازد.
ایشان در ادامه 14 گام برنامه ریزی برای خودمراقبتی و14 فرمان خودمراقبتی برای نوجوانان را توضیح دادند.
سپس ، در رابطه با کتاب راهنمای خودمراقبتی برای سفیران سلامت دانش آموزی وروند اجرای برنامه برای دانش آموزان توضیح داده شد و
در پایان جلسه به سوالات دانش آموزان پاسخ داده شد

• در سه شنبه 19 بهمن 1395