تاریخ : يکشنبه 17 بهمن 1395

معرفی مرکز جامع سلامت شماره 5 یوسف آباد ، به عنوان اولین واحد بهداشتی با معیارهای ایمنی غیر سازه ای

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مرکز جامع سلامت شماره 5 یوسف اباد ، با اجرای برنامه SNS ( ارتقاء ایمنی غیر سازه ای ) به عنوان اولین مرکز ایمن از لحاظ ایمنی غیر سازه ای معرفی گردید .
با توجه به ضرورت ایجاد محیطی امن و ایمن در مراکز و پایگاههای جامع سلامت  و خانه های بهداشت ، دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایا ، اقدام به اجرای برنامه SNS  ( ایمنی غیر سازه ای ) در مرکز جامع سلامت یوسف آباد نموده و این مرکز را به عنوان اولین مرکز ایمن شده از لحاظ غیر سازه ای معرفی نمود .
جناب آقای دکتر مجتهدی ، معاون محترم بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ضمن بازدید از اجرای طرح ایمنی غیر سازه ای در این مرکز ، اجرای برنامه های ارتقاء ایمنی مراکز و واحدهای ارائه دهنده خدمات سلامت را بسیار مهم و حیاتی برشمردند . ایشان ضمن اشاره به بروز حوادثی نظیر حادثه ساختمان پلاسکو ، برنامه ریزی و توجه به ایمنی ساختمانها ی مراکز بهداشتی را برای پیشگیری از حوادث تلخ مهم برشمرده و ایمنی غیر سازه ای مرکز 5 یوسف اباد را به عنوان شروعی مهم دانستند .
آقای مهندس مسعودخواه ، کارشناس مسئول دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایا ، در توضیح ضمن اشاره به نحوه اجرای برنامه ایمنی غیر سازه ای دراین  مرکز ، اشاره نمودند که  توجه به مخاطرات موجود ، لزوم آمادگی پرسنل ، اجرای برنامه های تمرین تخلیه اضطراری و پناهگیری  جزء مهارتهایی می باشد  که همه پرسنل شاغل در مراکز باید از آن آگاه بوده و به صورت عملی تمرین لازم را داشته باشند . ایشان ضمن تبیین اهداف اجرای برنامه SNS ،خاطر نشان کردند که در بیشتر زمین لرزه ها ، بیشترین آسیب ناشی از عدم رعایت ایمنی غیر سازه ای می باشد و با رعایت اصولی بسیار ساده می توان از بروز صدماتی جبران ناپذیر پیشگیری کرد.

• در يکشنبه 17 بهمن 1395