تاریخ : يکشنبه 17 بهمن 1395

با حضور معاون بهداشتی ، از پرستاران و بهیاران شاغل در حوزه معاونت بهداشت تقدیر گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به پاس تقدیر از زحمات پرستاران شاغل در مراکز و پایگاههای جامع سلامت ، طی مراسمی با حضور معاون محترم بهداشتی ، از زحمات تمام پرستاران شاغل در حوزه معاونت بهداشت تقدیر صورت گرفت .
در ابتدای مراسم ، جناب آقای دکتر مجتهدی ، معاون محترم بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، با اشاره به جایگاه پرستاران در جامعه ، تلاش صادقانه آنان را ستودنی توصیف کردند و در حوزه بهداشت ، دستیابی به اهداف والای سلامت را مرهون زحمات تلاشگران عرصه سلامت دانستند که بی شک زحمات پرستاران و بهیاران  به عنوان یکی از مهمترین ارکان نظام سلامت می باشد . ایشان ضمن اشاره به خلوص نیت در ارائه خدمت به مردم ، نقش پرستاران را در حوزه سلامت ، بسیار مهم ارزیابی کردند و با اهدای یک دسته گل از تمامی بهیاران و پرستاران این حوزه تقدیر نمودند .
  • در يکشنبه 17 بهمن 1395