تاریخ : چهارشنبه 6 بهمن 1395
کد 645

برگزاری جشنواره غذای سالم در روستای حاجی کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره غذای سالم با هدف اجرای بسیج ملی تغذیه و ترویج غذاهای سالم سنتی در بین مردم ، در روستای حاجی کرد شهرستان مراغه برگزار گردید و با استقبال بسیار خوب مردمی مواجه شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره غذای سالم با هدف اجرای بسیج ملی تغذیه و ترویج غذاهای سالم سنتی در بین مردم ، در روستای حاجی کرد شهرستان مراغه برگزار گردید و با استقبال بسیار خوب مردمی مواجه شد.
دکتر سلیمانی ، معاون محترم فنی معاونت بهداشتی ، در حاشیه بازدید از این جشنواره ، ضمن تاکید بر لزوم رعایت سبک زندگی سالم در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر ، شیوع استفاده از غذاهای فست فود با چربی و کالری بالا را به عنوان یکی از مهمترین معضلات بهداشتی نسل جدید بر شمردند و شیوع بیماریهای قلبی - عروقی را زنگ خطری برای سلامت مردم دانستند . ایشان با تاکید بر مصرف میوه و سبزی به عنوان یکی از سالمترین مواد غذائی ، ترویج  فرهنگ مصرف  غذای سالم در بین مردم را با توجه به شیوع بالای بیماریهای غیر واگیر بسیار مهم برشمردند و خواستار آموزش بیشتر به مردم در این زمینه شدند.
جشنواره غذائی روستای حاجی کرد که با تلاش بهورزان خانه بهداشت و گروه بهبود تغذیه و مشارکت بسیار خوب مردم روستا برگزار گردیده بود که در آن با به نمایش گذاشتن غذاهای سنتی و سالم ، مورد استقبال مردم روستا واقع شد . خانم اسکندری ، کارشناس مسئول بهبود تغذیه ، ضمن قدردانی از زحمات صورت گرفته در برگزاری این نمایشگاه ، مهمترین هدف برگزاری کلاسهای آموزشی و جشنواره های غذایی را سوق دادن مردم به مصرف کم روغن و نمک در راستای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر دانستند ، ایشان ضمن اشاره به شیوع بالای فشار خون و دیابت در جامعه ، پیشگیری از ابتلا به این بیماریها را بسیار مقدم بر درمان برشمرده و هزینه های ناشی از درمان آن را برای خانواده ها طاقت فرسا برشمردند .
خانم اسکندری ضمن توضیح روند شکل گیری بیماریها در مصرف نامناسب غذاهای پرچرب و پرنمک، خواستار تغییر سبک زندگی مردم و افزایش تحرک بدنی خود در تحقق  پیشگیری از بیمارهای غیر واگیر شدند.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 6 بهمن 1395