تاریخ : شنبه 2 بهمن 1395

برگزاری جلسه شورای فنی معاونت بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه شورای فنی معاونت بهداشتی ، با حضور معاون محترم بهداشتی دانشکده و کارشناسان مسئول گروههای کارشناسی این معاونت در اتاق معاونت بهداشتی برگزار گردید .
در ابتدای جلسه ، آقای دکتر سلیمانی ، معاون محترم فنی ضمن خوش آمد گویی به تشریح دستور جلسه پرداخته و ضمن تشریح برنامه های اجرائی در حوزه معاونت بهداشت ، خواستار همکاری کامل تمامی گروههای کارشناسی در تحقق اهداف سلامت به ویژه برنامه های ادغام بیماریهای غیر واگیر در نظام شبکه ، برنامه سیب ( پرونده الکترونیک سلامت خانوارها شدند.
سپس معاون محترم بهداشتی ، جناب آقای دکتر مجتهدی ضمن تشریح موفقیتهای بدست آمده در بیماریابی و مراقبت بیماریهای غیر و ثبت خدمات دربرنامه سیب توسط بهورزان و مراقبین سلامت ، نسبت به ارائه با کیفیت مراقبتها  و نظارت بر آنها به کارشناسان ستادی تاکید کردند تا حتما ضمن واقف بودن به این موضوع ، کیفیت مراقبتهای ارائه شده را حتما با دیدی دقیق و کارشناسی رصد نمایند و هرگز اجازه ارائه خدمات بدون دقت را به واحدهای محیطی ندهند . ایشان با بیان این موضوع که تمامی مراقبتهای ارائه شده در حوزه بهداشت ، مستقیما بر سلامت مردم تاثیر دارد کوچکترین کم دقتی در این زمینه را خطائی بزرگ بر شمردند و خواستار برنامه ریزی دقیق اجرای پایشها از واحدهای محیطی شدند.
  • در شنبه 2 بهمن 1395