تاریخ : يکشنبه 26 دي 1395

برگزاری کارگاه آموزشی الزامات ارگونومیک در ابزار دستی و فیزیولوژی کار

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه ارگونومی ابزار کار و فیزیولوژی کار برای کارشناسان بهداشت حرفه ای فعال در شهرستان برگزار گردید.
در راستای ارتقاء دانش کارشناسان بهداشت حرفه ای کارگاه آموزشی با موضوع " الزامات ارگونومیک در طراحی ، انتخاب و بکارگیری ابزار دستی و آشنایی با فیزیولوژی کار در ارگونومی شغلی " از طرف واحد بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت برگزار گردید. این کارگاه بمدت 2 روز ،  مطابق برنامه فوکال پوینت ارگونومی مرکز سلامت محیط و کار برای 18 نفر از کارشناسان شاغل در کارخانجات و همچنین بازرسان بهداشت حرفه ای مراکز بهداشتی درمانی توسط آقای مهندس مرتضی جعفری برگزار گردید.
در این کارگاه آموزشی جدیدترین مطالب درخصوص ارگونومی ابزار کار و الزامات در طراحی و بکارگیری آن و همچنین فیزیولوژی کار و مطالبی در ارتباط با نوبتکاری و مشکلات آن که بیش از 25 درصد شاغلین در مواجهه با آن می باشند، ارائه گردید.
در این کارگاه مقرر گردید کلیه شرکت کنندگان مطالب عنوان شده را با با جدیت تمام و جلب مشارکت کارفرمایان و کارگران در محیط های کاری پیاده نموده و در ارتقاء سطح سلامت جامعه کارگری اقدام نمایند

• در يکشنبه 26 دي 1395