تاریخ : يکشنبه 26 دي 1395

برگزاری همایش تجلیل از مجریان مدارس مروج سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، همایش تجلیل از مجریان مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی 95 ـ94 و بازآموزی اجرای برنامه در آمفی تئاتر هنرستان شهید شکاری شهرستان مراغه برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، همایش تجلیل از مجریان مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی 95 ـ94 و بازآموزی اجرای برنامه در آمفی تئاتر هنرستان شهید شکاری شهرستان مراغه برگزار گردید  .
همایش تجلیل از مجریان مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی 95 ـ94 و بازآموزی اجرای برنامه در سال تحصیلی 96 ـ95در تاریخ 23 /10/ 95 با هماهنگی و برنامه ریزی کارشناسان سلامت نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی وحضور معاون محترم فنی بهداشتی دانشکده ی علوم پزشکی مراغه ، معاون محترم پرورشی اداره آموزش و پرورش مراغه،کارشناسمحترم بهداشت دهان و دندان ،کارشناس محترم پیشگیری از بلایا و حوادث ،کارشناسان محترم حوزه سلامت و تندرستی ،پیشگیری از آسیب های اجتماعیاداره آموزش و پرورش، مدیران محترم مدارس مروج سلامت ،مدیران اجرایی و مراقبین سلامت مراکز جامع سلامت / پایگاههای معاونت بهداشتیبرگزار گردید.
در این جلسه ،خانم سلطانی ضمن ارائه گزارش از روند اجرای برنامه از سال 1389 تا کنون و وضعیت مدارس شهرستان مراغه به اهمیت تشکیل کمیته های شهرستانی و مدارس ، تکمیل چک لیست ممیزی داخلی توسط مدیران محترم مدارس ، اجزای هشت گانه مدارس مروج سلامت ، نحوه تکمیل چک لیست ممیزی خارجیتوسط مراقبین سلامت و نحوه مستند سازی اقدامات انجام شده توسط اولیای محترم مدارس ،پرداختند ودر ادامه جلسه آقای بهروز در خصوص بهداشت دهان و دندان ، نحوه انجام خدمات وارنیش فلوراید تراپی و اجرای برنامه ،توجیه طرح توزیع رایگان مسواک و خمیردندان ، نحوه ارجاع و دریافت خدمات دندانپزشکی توضیحاتی ارائه نمودند.سپس آقای مهندس مسعود خواه در خصوص آمادگی خانوارها در برابر بلایا و لزوم داشتن کیف اضطراری و در آخر به دقت در ایمنی غیره سازه منازل مسکونی اشاره داشتند . درپایان مباحث آموزشی ،آزمون کتبی ضمن خدمت نیز بعمل آمد.
در این مراسم ضمن معرفی مدارس مروج سلامت ستاره دار سال تحصیلی 95- 94 ،از زحمات و تلاشهای مدیران محترم 19 مدرسه ی مجری برنامه ی مروج سلامت که بنابه نتایج نرم افزار تعیین شده از سوی وزارت بهداشت – اداره ی سلامت نوجوانان و مدارس ، موفق به کسب ستاره در سال تحصیلی گذشته شده بودند، تقدیر وتشکر به عمل آمد.

• در يکشنبه 26 دي 1395