تاریخ : يکشنبه 26 دي 1395

تمامی مراکز جامع سلامت شهری و روستائی به ایستگاه مطالعه سلامت مجهز گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، تمامی مراکز جامهع سلامت شهری و روستائی با هدف افزایش مطالعه و آگاهی مردم با موضوعات سلامت و دسترسی به مطالب آموزشی و علمی در مراکز ، به ایستگاه مطالعه سلامت تجهیز گردید .
امروزه خودمراقبتی بر اساس آموزشهای اصولی داده شده به مردم به عنوان یک اصل بسیار مهم در ارتقاء سواد سلامت مردم مطرح می شود و هر چقدر آگاهی  افراد از عوامل ایجاد کننده بیماری و راههای پیشگیری بیشتر باشد به همان میزان می تواند نقش بسیار مهمی را در حفظ سلامت خود ایفا کند . خود مراقبتی یکی از بهترین شیوه های ارتقاء سلامت محسوب می شود که فرد با تکیه بر دانش خود و آموزشهایی که می بیند می تواند گام مهمی را در حفظ و ارتقاء سلامتی خود بر دارد .
با توجه به اینکه امروزه ، مراکز و پایگاههای جامع سلامت شهری و روستائی محل تردد بسیاری از مردم برای دریافت خدمات سلامت می باشد و حضور آنان در سالن های انتظار مراکز به عنوان فرصتی جهت گذراندن این زمان باید در نظر گرفته شود بنابراین با هدف افزایش فرهنگ مطالعه سلامت در بین مردم ؛ معاونت بهداشتی اقدام به تجهیز تمامی مراکز و پایگاههای سلامت به ایستگاه مطالعه سلامت نمود تا فرصتی برای مردم و گیرندگان خدمت در مراکز ایجاد نماید تا با فرهنگ مطالعه سلامت اشنا شده و به منابع علمی و آموزشی مورد نیاز  و مورد علاقه خود به راحتی دسترسی داشته باشند .
  • در يکشنبه 26 دي 1395