تاریخ : شنبه 25 دي 1395

توزیع رایگان 24000 مسواک و خمیر دندان برای تمامی دانش آموزان مقطع ابتدائی شهرستان مراغه

به گزارس روابط عمومی معاونت بهداشتی ، از ابتدای آذرماه تا کنون 24000 عدد مسواک و خمیردندان بصورت رایگان برای تمامی دانش آموزان مقطع ابتدائی شهرستان مراغه با هدف آموزش و کاهش پوسیدگی دندان توزیع گردیده است .
آقای بهروز کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان ضمن اعلام این خبر افزودند که در راستای طرح تحول سلامت دهان و دندان وبا عنایت به اهمیت برنامه های پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان در گروههای زیر 14 سال و با توجه به بالا بودن درصد پوسیدگی دندانها در کودکان سنین مقطع ابتدایی ، طرح مسواک زدن روزانه در مدارس با همکاری معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و اداره آموزش و پرورش مراغه اجرا میشود.
ایشان ضمن اشاره به فواید مسواک زدن برای کودکان و نوجوانان به تشریح برنامه های اجرایی پرداخته و خاطر نشان کردند که  این طرح که با توزیع 24 هزار عدد مسواک و خمیر دندان از طرف معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه آغاز گردید  و و تمامی اقلام بطور رایگان در اختیار کلیه دانش آموزان مقطع ابتدایی شهری و روستایی مراغه قرار گرفت و مسواک زدن روزانه دانش آموزان در مدارس با نظارت و اجرای مدیران محترم مدارس و مراقبین سلامت و بهورزان خانه های بهداشت انجام می شود.
از اهداف طرح ، آموزش مسواک زدن و فرهنگ سازی و مراقبت از دندانها به نحو صحیح و کاهش درصد پوسیدگی بین دانش آموزان ابتدایی می باشد.
با مشارکت و همکاری بین بخشی معاونت بهداشتی و آموزش و پرورش در اجرای این طرح امید است شاهد ارتقا هر چه بیشتر و بهتر شاخصهای سلامت دهان و دندان باشیم.

• در شنبه 25 دي 1395