تاریخ : پنجشنبه 9 دي 1395

جلسه هماهنگی با موضوع بررسی نظام ثبت علتی مرگ و میر برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی با موضوع بررسی نظام ثبت علتی مرگ و میر با هدف بررسی مشکلات و تحلیل وضعیت موجود در ثبت علت مرگها و بررسی راهکارهای موجود جهت ثبت دقبق با حضور معاون محترم بهداشتی و پزشکان متخصص در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد .
در این جلسه ، دکتر مجتهدی ، معاون محترم بهداشتی دانشکده ، ضمن تشریح اهمیت صحت اطلاعات در ثبت علیتی مرگها در تحلیل وضعیت موجود سلامت  جامعه  ، خواستار دقت ثبت علت مرگ ها و ممهور نمودن برگه های گواهی فوت توسط متخصصین و پزشکان شدند  و بر اهمیت ثبت دقیق و بدون ابهام گواهی های فوت تاکید کردند .
  • در پنجشنبه 9 دي 1395