تاریخ : شنبه 4 دي 1395

برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی مقاومت آنتی بیوتیکها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی آشنائی با آنتی بیوتیکها برای بهورزان خانه های بهداشت و مراقبین سلامت شاغل در مراکز و پایگاههای سلامت شهر و حاشیه شهر در محل سالن معاونت درمان برگزار گردید .
درابتدا جلسه آموزشی – توجیهی سرکارخانم سجودی کارشناس مسئول آموزش سلامت ضمن خیرمقدم گویی برای حضارمحترم براهمیت اجرای برنامه رابطین اشاره کردند و هدف از اجرای این برنامه را توضیح دادند.درادامه خانم ایمانی کارشناس آموزش سلامت در رابطه باروند اجرای برنامه آموزشی رابطین وزمانبندی آن ومعرفی کتاب مقابله باآنتی بیوتیکها از مجموعه آموزشی رابطین بهداشت ونحوه استفاده از این مجموعه وچگونگی برگزاری دوره های آموزشی برای رابطین توضیحاتی دادند وبرانتقال پیام به خانوارها تاکید کردند.
سپس خانم دکتر آقاخانی به بیان مطالب علمی این کتاب پرداختند ونقش آنتی بیوتیکها رادر سلامت جامعه ،انواع معمول وفراوان میکروبهای بیماریزا ، روشهای معمول مبارزه با آنها، اشتباهات رایج بیماران وموارد کاربرد نادرست آنتی بیوتیکهاومقاومت ایجادشده را به طور کامل توضیح دادند.
در پایان جلسه دستورالعمل سفیران دانش آموزی ونحوه اجرای برنامه برای همکاران توضیح داده شد.

• در شنبه 4 دي 1395