تاریخ : يکشنبه 15 آذر 1394

تشکیل جلسه هماهنگی شورای فنی معاونت بهداشتی

جلسه هماهنگی شورای فنی در روز یکشنبه راس ساعت 12 در اتاق معاونت بهداشتی با حضور کارشناسان مسئول واحدهای بهداشتی ستاد معاونت بهداشتی برگزار گردید . در شروع جلسه ابتدا جناب آقای دکتر مجتهدی ، معاون محترم بهداشتی دانشکده ، شرح مختصری بر برنامه جدید PEN   داده و از مسئولان محترم واحد ها درخواست کردند که نسبت به شروع طرح جدید هماهنگی ها و همکاری های لازم را داشته باشند.
در ادامه خانم دکتر اسدیان ، مسئول محترم گروه پیشگیری از بیماریهای توضیح کاملی بر نحوه اجرای برنامه PEN  و انتخاب دانشکده علوم پزشکی مراغه بعنوان دانشکده پایلوت کشوری اشاره کرده و با اعلام آمارهای بیماریهای غیر واگیر کشور و شهرستان مراغه بر اهمیت غربالگری بیماریهای سرطان و دیابت و آسم و بیماریهای قلبی برای افراد بین 20-6 ساله تاکید کردند.
لازم به ذکر است که توضیحات تکمیلی در خصوص برنامه جدید PEN  متعاقبا به اطلاع اهالی محترم شهرستان مراغه رسانده خواهد شد.
  • در يکشنبه 15 آذر 1394