تاریخ : دوشنبه 29 آذر 1395

برگزاری کمیته ایدز سال 1395 شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته ایدز سال 95 شهرستان مراغه با حضور جناب آقای دکتر مجتهدی ، معاون محترم بهداشتی دانشکده و نمایندگان ادارات شهرستان در محل سالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته ایدز سال 95 شهرستان مراغه با حضور جناب آقای دکتر مجتهدی  ، معاون محترم بهداشتی دانشکده و نمایندگان ادارات شهرستان  در محل سالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار گردید
ابتدا آقای دکترمجتهدی ( معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ) ضمن خوشامد گویی به نمایندگان ادارات به اهمیت بیماری ایدزاشاره نمودند وهشدار دادند که کشور ما در حال گذرازانتقال تزریقی به انتقال جنسی بوده وفرمودند که در حال حاضر میزان انتقال جنسی به شدت رو به افزایش بوده و دیگر زمان انکار به پایان رسیده است. وبا آموزش واطلاع رسانی گسترده و فراهم نمودن شرایط انجام تست های تشخیصی ، بیماران جدید به موقع شناسائی شده و تحت درمان قرار گیرند و به اقداماتی که دراین راستا توسط معاونت بهداشتی دانشکده انجام گرفته است اشاره نمودند . واز کلیه مسئولین ادارات شرکت کننده خواستار همکاری وهمفکری در زمینه کنترل وپیشگیری ایدز شدند .
درادامه جلسه سرکار خانم دکتر اسدیان سرپرست واحد مبارزه با بیماریها سخنان خود را با شعار امسال سازمان جهانی بهداشت ( پایان همه گیری ایدز با تشخیص و درمان به موقع بیماران ) شروع کردند و خواستارهمکاری تمامی سازمانهای مرتبط در رسیدن به این هدف شدند. وهشدار دادند که موج سوم ایدز در راه است .
وبعد به چالش های پیشرودرعدم دسترسی به شناسائی گروههای پرخطر و عدم همکاری این گروه از افراد در انجام آزمایشات تشخیصی وازطرفی محدودیت قانونی در ورود به پاتوق های این گروه از افراد را یکی از موانع اصلی در شناسائی موارد جدید بیماری برشمردند.
در انتهای برنامه جناب آقای دکتر سلیمانی معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن تقدیر از زحمات سرپرست واحد بیماریها و همکاران مربوطه و قبول زحمت ادارات شرکت کننده جلسه را به پایان رساندند./

• در دوشنبه 29 آذر 1395