تاریخ : پنجشنبه 25 آذر 1395

برگزاری جلسه آموزشی تربیت سفیران سلامت دانشجو وبرنامه ملی خودمراقبتی آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 5 پسران

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی با عنوان تربیت سفیران سلامت دانشجو واصول کلی خودمراقبتی توسط گروه آموزش وارتقای سلامت معاونت بهداشتی درمحل سالن اجتماعات آموزشگاه فنی وحرفه ای پسران برای کلیه کارآموزان برگزار گردید.
درابتدای جلسه آموزشی سرکارخانم همتیکارشناس آموزش بهداشت وارتقای سلامت معاونت بهداشتی ضمن خیرمقدم گویی برای حضارمحترم براهمیت اجرای برنامه های خود مراقبتی اشاره کردند و اهدف آموزشیبرگزاری جلسه را ارائه نمودههمچنین اصول کلی خودمراقبتی را توضیح دادند درادامه براهمیت کتاب راهنمای سفیران سلامت تاکید داشته وضرورت آشنایی با این کتاب را توضیح داده وتاکید داشتند در جامعه روبه رشد ومترقی وجود راهنمایی که همه ابعاد سلامتی را دربرگیرد لازم است وشایسته است همه انسانها بتوانند به همه این مهارتهای زندگی دست پیدا کنند. همچنین درابتدای جلسه برگه های مربوط به پیش آزمون به کارآموزان داده شد وقرار شد یک ماه بعد پس آزمون از طریق آزمون الکتریکی برگزار گردد .و بسته های آموزشی مربوط به خودمراقبتی بین تمام کارآموزان توزیع شد .
  • در پنجشنبه 25 آذر 1395