تاریخ : پنجشنبه 18 آذر 1395

برگزاری جشنواره ترویج مصرف میوه و سبزی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره میوه وسبزی با هدف ارتقای آگاهی های دانش آموزان و ترویج میوه وسبزی در تغذیه دانش آموزان و آشنایی با پایگاه تغذیه سالم در مدرسه راه زینب 2 مراغه با مشارکت دانش آموزان برگزار گردید
.در این جشنواره که با همکاری گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شده بود در غرفه بهداشت محیط نمونه برخی از مواد غذایی غیر مجاز (تاریخ گذشته- فاقد پروانه بهداشتی- فاسد) و توقیف شده از فروشگاه های مواد غذایی وهم چنین مواد غذایی مضربرای سلامت مانند پفک نمکی-چیبس-نوشابه-سوسیس-کالباس-....به نمایش گذاشته شدو در بین دانش آموزان پمفلت و تراکت های آموزشی مانند نحوه گندزدایی میوه و سبزی,طرز صحیح شستن دست ها قبل از غذا و....توزیع گردید. در این جشنواره از مسئولان محترم فرمانداری ,آموزش و پرورش ,شورای شهر, معاونت های آموزشی و بهداشتی دانشکده علو پزشکی مراغه وجمعی از اولیای دانش آموزان شرکت داشتند.
  • در پنجشنبه 18 آذر 1395