تاریخ : پنجشنبه 18 آذر 1395

4500 نفر از سالمندان شهرستان مراغه در قالب برنامه سلامت سالمندان ، خدمات سلامت دریافت کرده اند.

به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي ، که از اول سال تاکنون در مراکز و پايگاههاي جامع سلامت و همچنين خانه هاي بهداشت شهرستان براي 4500 نفر از سالمندان شهرستان مراغه در قالب برنامه مراقبت سالمندان ، مراقبتهاي سلامت توسط مراقبين سلامت و بهورزان ارائه شده و از اين تعداد 3550 نفر توسط پزشکان تيم سلامت ويزيت شده اند.
کارشناس برنامه سالمندان ضمن اشاره به اين موضوع ، به تشريح نوع مراقبتها پرداخته و افزودند درطي اين مراقبتها، بيماري هاي شايع در دوران سالمندي با تاکيد بر عوامل خطر نظير چاقي، دخانيات، فشارخون و ... مورد بررسي و ارزيابي قرار مي گيرد و براي رفع مشکلات سالمندان عزيز ، اقداماتي نظير ارايه مشاوره، توصيه هاي بهداشتي و درماني ، آموزش خود مراقبتي، مکمل ياري، غربالگري ها، شناسايي زودرس بيماري ها و ... نيز بطور کاملا فعال ارائه مي گردد.
ضمناً علاوه بر اين برنامه ها ، ارايه آموزش هاي عموم مردم در قالب همکاري با NGO ها اعم از انجمن زنان خانه دار، موسسه هاي وابسته با بهزيستي و برگزاري برنامه هاي زنده راديويي، آموزش در مدارس و مساجد و ادارات و ... نيز جزء برنامه هاي اجرائي توسط گروه سلامت خانواده و جمعيت در شهرستان مراغه براي سالمندان و خانواده آنها اجرا شده است .
  • در پنجشنبه 18 آذر 1395