تاریخ : پنجشنبه 11 آذر 1395

راه اندازی اتوبوس ایدز

به مناسبت فرا رسیدن هفته جهانی ایدز یک تیم سیاری تحت عنوان "اتوبوس ایدز "با همکاری واحد بیماریها و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری دانشکده علوم پزشکی مراغه به منظور ارائه خدمات ذیل به مدت 6 روز از مورخه 11/09/ 95 لغایت 16/09/95 به صورت گشت و استقرار در سطح شهرستان مراغه مخصوصا در محل های پرتردد ( میدان مصلی ، چهار راه بانک ملی و کوره خانه ...) و حاشیه شهرها و محل های پرخطر شهر شروع به فعالیت می نماید.

اهم خدمات :

1) توزیع مطالب آموزشی در رابطه با راههای انتقال ،پیشگیری از بیماری و راههای تشخیص بیماری ایدز

2) پاسخ گویی به سوالات مردم در رابطه با بیماری ایدز ( توضیح راههای انتقال ، راههای پیشگیری و راههای تشخیص بیماری و...)

3) انجام مشاوره بیماریهای رفتاری به افراد داوطلبانه به عموم مردم

4) معرفی مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری به مردم و درخواست مراجعه افراد به این مرکز در صورت داشتن هر گونه رفتار پرخطر
5) انجام آزمایش ایدز به صورت تست سریعکاملا ( رایگان و محرمانه ) ازافراد

داوطلب وارائه جواب تست درکمتر از 10 دقیقهفقط به خود فرد