تاریخ : سه شنبه 9 آذر 1395

برگزاری جلسه ی آموزشی با موضوع"ترویج ازدواج سالم"کارآموزان جوان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه ی آموزشی با موضوع ترویج ازدواج سالم برای کارآموزان جوان مرکز آموزش فنی – حرفه ای شماره 5 مراغه باهماهنگی گروه سلامت جوانان و سخنرانی کارشناس سلامت روان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.
در این جلسه آموزشی  ، آقای جوادی ، کارشناس سلامت روان ضمن اشاره به معیارهای همسر گزینی ، موانع امروزی جوانان در ازدواج ، به بحث پیرامون موضوع معیارهای نادرست ازدواج پرداختند و به سوالات شرکت کنندگان در جلسه پاسخ دادند .
  • در سه شنبه 9 آذر 1395