تاریخ : يکشنبه 7 آذر 1395

تشکیل جلسه کمیته آنفولانزای شهرستان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جلسه کمیته آنفلوانزای دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور اعضای کمیته تشکیل گردید .در این جلسه آخرین وضعیت آماری این بیماری در 6 ماهه اول سال 95 وسال 94 ارایه گردید . ودر خصوص افزایش هماهنگی های درون بخشی وبرون بخشی جهت کنترل بیماری بحث وگفتگو بعمل آمد .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جلسه کمیته آنفلوانزای  دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور اعضای کمیته تشکیل گردید .در این  جلسه آخرین وضعیت آماری این بیماری در 6 ماهه اول سال 95 وسال 94 ارایه گردید . ودر خصوص افزایش هماهنگی های درون بخشی وبرون بخشی جهت کنترل بیماری بحث وگفتگو بعمل آمد .
جلسه كميته آنفلوانزا دانشكده علوم پزشكي مراغه در مورخه 04/09/95 با حضور معاونت محترم بهداشتی دانشكده و سرپرست محترم بيمارستان شهید بهشتی و نمایندگانی از بیمارستان امیر المومنین و فوريتهاي پزشكي،اداره بهزیستی ، اداره دامپزشکی و ریاست محترم محیط زیست شهرستان مراغه و گروههاي كارشناسي مبارزه با بيماريها ، بهداشت محيط و سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس و مسئولین مراکز دیده وری آنفلوانزا در سالن كنفرانس معاونت بهداشتی دانشكده علوم پزشکی مراغه برگزار گرديد.
در ابتداي جلسه خانم دكتر اسديان سرپرست گروه مبارزه با بيماريهاي واگيرو غير واگير دانشكده، گزارش كاملي از آخرين وضعيت بيماري آنفلوانزا در دنیا ، کشور و شهرستان مراغه ارائه نمودند و بيان داشتند كه با توجه به اقدامات بعمل آمده و تدابير اتخاذ شده ، بيماري در شهرستان تحت كنترل بوده و بر اساس نتايج گزارشات مركز ديده وري آنفلوانزا، هيچ گونه نگراني از بابت شيوع گسترده بيماري در شهرستان فعلا وجود ندارد و گزارشی از اقدامات انجام یافته توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری ها در خصوص بیماری آنفلوانزا ارائه نمودند و از ایجاد و حفظ آمادگی جهت مقابله با اپیدمی آنفلوانزا در فصول سرد سال خبر دادند . درادامه آقاي دكتر مجتهدی معاونت بهداشتی دانشكده، ضمن تاكيد بر تداوم مراقبت ها و ديده وري و رصد وضعيت در شهرستان بر لزوم اطلاع رساني هاي دقيق و مناسب در خصوص راههاي پيشگيري و كنترل بيماري تاكيد نمودند. و بر اهمیت و اهتمام به امر آموزش خصوصا در مدارس و زوار اربعین حسینی و کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان ها تاکید نمودند ..

• در يکشنبه 7 آذر 1395