تاریخ : يکشنبه 7 آذر 1395

برگزاری جلسه آموزشی با عنوان نقش والدین درارتقا سلامت نوجوانان و ترویج ازدواج سالم

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه ی آموزشی با موضوع نقش والدین درارتقا سلامت نوجوانان و ترویج ازدواج سالم در هنرستان عرب باغی شهرستان مراغه برای والدین دانش آموزان این مدرسه برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه ی آموزشی  با موضوع نقش والدین درارتقا سلامت نوجوانان و ترویج ازدواج سالم در هنرستان عرب باغی شهرستان مراغه برای والدین دانش آموزان این مدرسه برگزارشد.
در جلسه ی آموزشی نقش والدین درارتقا سلامت نوجوانان و ترویج ازدواج سالمدر هنرستان عرب باغی در تاریخ29/8/95برای والدین دانش آموزان ؛ خانم سلطانی ، کارشناس مسئول سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس هدف از برگزاری جلسه ی آموزشی رااهمیت نقش والدین درارتقا سلامت نوجوانان و ترویج ازدواج سالمآنانارایه نمودند.

در ادامه ی جلسه ، برای روشن شدن راه پیش روی والدین در موضوع ازدواج فرزندانشان به نقش آنان در سه گام اشاره نمودندکه شامل موارد زیرمی باشد:
 نقش والدین در آماده نمودن فرزندان قبل از ازدواج که شامل :
1. نقش والدین در آماده نمودن فرزندان در سنین نوجوانی و بلوغ و اهمیت مراقبت از نوجوانان از نظر جسمی و روانی
2. نقش فضای مجازی و مخاطرات پیش رو در سلامت نوجوانان و اهمیت توجه والدین به این مهم
3. نقش والدین در سن ازدواج
 نقش والدین در آماده نمودن فرزندان حین ازدواج که شامل :
1. معیار های انتخاب همسر
 نقش والدین در آماده نمودن فرزندان بعد از ازدواج

مطالب آموزشی ارائه شده در این جلسه بر اساس بسته ی آموزشی تهیه شده توسط معاونت بهداشتی دانشکده ی علوم پزشکی کاشان می باشد که از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزشی پزشکی به عنوان بسته ی مناسب ارسال شده است.
در این جلسه ی آموزشی نقش والدین درارتقا سلامت نوجوانان و ترویج ازدواج سالم برای والدین دانش آموزان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و خانم سلطانی ، کارشناس مسئول سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس هدف از برگزاری جلسه ی آموزشی رااهمیت نقش والدین درارتقا سلامت نوجوانان و ترویج ازدواج سالم آنان دانستند
 نقش والدین در آماده نمودن فرزندان قبل از ازدواج که شامل :
3. نقش والدین در سن ازدواج
 نقش والدین در آماده نمودن فرزندان حین ازدواج که شامل :
1. معیار های انتخاب همسر
 نقش والدین در آماده نمودن فرزندان بعد از ازدواج