تاریخ : شنبه 6 آذر 1395

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از حوادث در کودکان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از حوادث برای کودکان پیش دبستانی مدرسه غیر انتفاعی ریحانه برگزار گردید .
جلسه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث بر اساس برنامه آموزشی پیش بینی شده توسط گروه محترم بهداشت مدارس، برای گروه کودکان مقطع پیش دبستانی ،، برگزار گردید. در ابتدای جلسه به طور شفاهی سوالاتی به عنوان پره تست از کودکان پرسیده شد و سپس با روش سخنرانی و پرسش و پاسخ مطالب اموزشی ارائه گردید. موضوعات مطرح شده در این جلسه با محوریت آموزشی مهمترین حوادث تهدید کننده گودکان بود که با آنان در زمینه نحوه مکراقبت از خود و پرهیز ار رفتارهای پرخطر آموزشهای لازم داده شد .
  • در شنبه 6 آذر 1395