تاریخ : سه شنبه 2 آذر 1395

برگزاری دومین جلسه ی هم اندیشی بین بخشی در راستای ترویج ازدواج سالم

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دومین جلسه ی هم اندیشی بین بخشی در راستای ترویج ازدواج سالم و برگزاری کارگاههای آموزشی در سالن جلسات معاونت آموزشی ، پژوهشی دانشکده ی علوم پزشکی مراغه برگزارگردید.
دومین جلسه ی هماندیشی بین بخشی در راستای ترویج ازدواج سالم و برگزاری کارگاههای آموزشی درتاریخ 29 آبان 95 در سالن جلسات معاونت آموزشی ، پزوهشی دانشکده ی علوم پزشکی مراغه با حضور آقای دکتر مسافری"مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه و کارشناسان محترم :امور دانشجویی ، مسئول روابط عمومی و دبیر محترم ستاد شاهد و ایثارگر و کارشناسان سلامت جوانان معاونت بهداشتیبرگزارگردید. طی این جلسه برگزاری کارگاههای آموزشی مجدد بررسی و برنامه ریزی انجام و مجریان هر یک از وظایف و اقدامات مطرح شده تعیین گردید پیش بینی شد در صورت هماهنگی با مدرس بتوانیم در هفته آخر آذر ماه یا اوایل دی ماه سالجاری بتوانیم کارگاه آموزشی را برگزار نماییم. گروه هدف این کارگاه آموزشی جوانان با الویت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه خواهد بود.
  • در سه شنبه 2 آذر 1395