تاریخ : دوشنبه 1 آذر 1395

بازدید سرپرست محترم دانشکده از مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت جهت بررسی روند اجرای برنامه سیب

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه با همراهی معاون محترم بهداشتی با حضور در مراکز بهداشتی درمانی شهرستان و خانه های بهداشت ، از نزدیک در روند اجرای برنامه سیب قرار گرفتند .
به گزارش  روابط عمومی معاونت بهداشتی ، سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه با همراهی معاون محترم بهداشتی با حضور در مراکز بهداشتی درمانی شهرستان ، از نزدیک در روند اجرای برنامه سیب قرار گرفتند .
در این بازدید که با همراهی مدیر محترم گروه گسترش و رئیس امور عمومی معاونت بهداشتی از مراکز ورجوی ، 6 رازی  و خانه بهداشت اسفستانج انجام گردید ضمن بررسی مشکلات و موانع اجرائی در جریان اقدامات انجام یافته طرح تحول سلامت مانند تجهیز مراکز و خانه های بهداشت ، نوسازی و بازسازی واحدهای بهداشتی ، مشکلات بهورزان و پزشکان سلامت قرار گرفتند .
  • در دوشنبه 1 آذر 1395