تاریخ : دوشنبه 1 آذر 1395

برگزاری دومین جلسه برنامه ایمنی آب شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دومین جلسه اجرای برنامه ایمنی آب WSP شهرستان ویژه مراغه در مورخه 27/8/95 راس ساعت 10 در محل سالن اجتماعات مرحوم دکتر شادپور معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با شرکت نمایندگان و روسای ادارات مرتبط تشکیل جلسه داد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دومین جلسه اجرای برنامه ایمنی آب WSP شهرستان ویژه مراغه در مورخه 27/8/95 راس ساعت 10 در محل سالن اجتماعات مرحوم دکتر شادپور معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با شرکت  نمایندگان و روسای ادارات مرتبط تشکیل جلسه داد.
دومین جلسه اجرای برنامه ایمنی آب WSP شهرستان ویژه مراغه در مورخه 27/8/95 راس ساعت 10 در محل سالن اجتماعات مرحوم دکتر شادپور معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با شرکت نمایندگان و روسای ادارات شرکت های اب و فاضلاب شهری و روستایی ، اداره حفاظت محیط زیست ، جهاد کشاورزی ، امور منابع آب شهرستان ، کارشناسان دفتر کنترل کیفی شرکت آب و فاضلاب استان و مرکز بهداشت استاندر حضور معاون محترم سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان مراغه تشکیل گردید.در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر مجتهدی معاونت محترم بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن خوشامد گویی به میهمانان ارجمند ، اهمیت برنامه ایمنی آب را تشریح نموده و خواستار هماهنگی و همکاری هرچه بیشتر ارگانهای مربوطه در خصوص اجرای برنامه ایمنی آب در شهرستان مراغه گردیدند.
در ادامه آقای مهندس احمدی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی کلیات برنامه ایمنی آب را تشریح کردند و خواستار حمایت مسئولین ارشد شهرستان از اجرای این برنامه شدند.
در ادامه نمایندگان ادارات ذیربط در خصوص برنامه ایمنی آب در حوزه وظایف ادارات مربوطه توضیحاتی را ارایه نمودند.
همچنین کارشناسان دفتر کنترل کیفی شرکت آب و فاضلاب و مرکز بهداشت استان بطور کامل نحوه اجرای برنامه را تشریح و تجربیات اجرایی این برنامه را در تبریز بیان نمودند . لازم بذکر است این برنامه برای اولین بار در کشور در تبریز اجرا گردیده است .
در خاتمه مقرر گردید با تشکیل جلسات تخصصی بعدی نسبت به اجرای این برنامه اقدام گردد

• در دوشنبه 1 آذر 1395