تاریخ : جمعه 13 آذر 1394

تشکیل جلسه آموزشی اورژانسهای مامائی و احیای نوزاد

با توجه به اهمیت ارتقای برنامه مراقبت از سلامت مادران و نوزادان ، در راستای جامعیت بخشیدن به اهداف راهبردی طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت گروه سلامت جمعیت و خانواده ، جلسه آموزشی"اورژانسهای مامایی – احیای نوزادان در بیمارستان شهید بهشتی برگزار گردید ذز این جلسه آموزشی که از مدرسین محترم جناب آقای دکتر اعظم پور ، فوق تخصص نوزادان و سرکار خانم دکتر خاکپور متخصص زنان و زایمان دعوت بعمل آمده بود برای پزشکان زن و مرد مراکز بهداشتی و درمانی در طی دوجلسه در روزهای 10 و 17 آبان ماه برگزار شد .

اهم موارد مطرح شده در این جلسه آموزشی

-         مرور کلی و اصول اولیه احیا

-         ارایه گام های نخستین احیا

-         معرفی وسایل و دستگاههای مورد نیاز جهت انجام احیا و نحوه اجرای آن به صورت عملی