تاریخ : شنبه 29 آبان 1395

تمامی دانش آموزان مدارس شهرستان مراغه از نظر ابتلا به رشک و شپش معاینه می شوند

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، تمامی دانش آموزان مدارس شهرستان مراغه از لحاظ ابتلا به رشک و شپش توسط مراقبین سلامت ، بهورزان خانه های بهداشت ، مراقبین بهداشت مدارس و آموزگاران آموزش دیده معاینه و ارزیابی می شوند.
خانم سلطانی کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشتی ضمن اعلام این خبر افزود که خیلی از افراد تصور می کنند که شپش مختص افراد فقیر است در حالی که شپش می تواند هر فردی را با هر وضعیت اقتصادی اجتماعی و فرهنگی مبتلا کند البته افرادی که بهداشت را رعایت نمی کنند ، می توانند بیش از سایرین مستعد ابتلا به این بیماری باشند . ایشان ضمن پر اهمیت برشمردن این بیماری و لزوم درمان سریع ، خاطر نشان کردند که همکاران مراقب سلامت در مدارس شهری و بهورزان در مدارس مناطق روستائی ، برنامه معاینه دانش آموزان را شروع کرده اند و این برنامه در حال حاضر با همکاری مدیریت محترم اداره آموزش و پرورش و مسئولین محترم مدارس در حال اجراست .
خانم سلطانی به تشریح علایم بیماریها پرداخته و افزودند که خارش کف سر و مشاهده تخم شپش ( رشک ) در ساقه مو یکی از مهمترین علایم ابتلا به شپش است و در مراحل اولیه به وجود می آید و توصیه کردند که در صورتی که خانواده ها چنین علامتی را در فرزندان خود مشاهده ئمودند سریعا به یکی از مراکز بهداشتی یا خانه های بهداشت( با همراه داشتن کد ملی ) جهت معاینه و ارزیابی ، مراجعه نمایند و از درمان خودسرانه توسط مواد شیمیایی و انواع سموم مانند : نفت ، بنزین ، حشره کش ها و سموم کشاورزی ... جداً خودداری فرمایند چراکه احتمال بروز آسیب جدی برای افراد مبتلا وجود خواهد داشت

• در شنبه 29 آبان 1395