تاریخ : شنبه 29 آبان 1395

بیماران بستری در کمپ اعتیاد گلستان از لحاظ ابتلا به بیماری سل معاینه شدند

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با هدف شناسائی به موقع و شروع درمان سریع گروههای پرخطر ، بیماران بستری در کمپ اعتیاز گلستان از لحاظ ابتلا به بیماری سل مورد معاینه و ارزیابی قرار گرفتند .
با توجه به احتمال بالای بروز و شیوع بیماری سل در مراکز تجمعی جمعیت در جامعه و لزوم بیماریابی جهت شناسایی این بیماری مسری در گروههای پرخطر و نیز پیرو مصوبه کمیته سل شهرستان در سال جاری، برنامه بیماریابی فعال سل در مورخه 23/8/95 با مشارکت و همکاری مسئولین محترم کمپ ترک اعتیاد گلستان با اعزام تیم بیماریابی از معاونت بهداشتی دانشکده مراغه انجام گردید و همه افراد ساکن در آن مرکز به تعداد 102 نفر توسط کارشناسان بهداشتی تحت بررسی قرار گرفتند و افراد مشکوک توسط پزشک سل شهرستان معاینه شده و از هر کدام با اخذ دو نمونه خلط ، آزمایش تشخیصی بعمل آمد.لازم به ذکر است که تمامی خدمات انجام گرفته در طول این برنامه (اعم از بیماریابی ، معاینه ، آزمایشات تشخیصی و ...) بصورت رایگان بوده است.
بیماری سل یک بیماری عفونی و واگیر دار می باشد که عمدتاً ریه ها را درگیر می کند و در صورت عدم تشخیص و درمان بموقع، منجر به انتقال بیماری به اطرافیان و مرگ بیمار می گردد.

• در شنبه 29 آبان 1395