تاریخ : شنبه 29 آبان 1395

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری ایدز برای دانشجویان دانشکده فنی-کشاورزی شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با همکاری مشترک گروه پیشگیری از بیماریها و واحد سلامت جوانان ، جلسه آموزشی پیشگیری از بیماریهای رفتاری ( ایدز ) برای دانشجویان دانشکده فنی - کشاورزی شهرستان مراغه برگزار گردید .
در این جلسه آموزشی که با هدف آشنائی دانشجویان با بیماری ایدز ، راههای انتقال و پیشگیری از ابتلا به ایدز برگزار شد دانشجویان در فضائی صمیمی به بیان پرسش های خود پرداخته واطلاعات لازم را کسب نمودند .
لازم به ذکر است که بیماری ایدز یکی از خطرناکترین بیماریهای قابل انتقال می باشد که انسان را از طریق انتقال جنسی ، تماس خونی ، مادر به جنین مبتلا می کند و بهترین راه پیشگیری از این بیماری ، پرهیز از رفتارهای پرخطر است .
  • در شنبه 29 آبان 1395