تاریخ : پنجشنبه 20 آبان 1395

انجام بیماریابی فعال سل در زندان شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با توجه به احتمال بالای بروز و شیوع بیماری سل در مراکز تجمعی جمعیت در جامعه مثل زندانها و لزوم بیماریابی جهت شناسایی این بیماری مسری در گروههای پرخطر و نیز پیرو مصوبه کمیته سل شهرستان در سال جاری
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ،  با توجه به احتمال بالای بروز و شیوع بیماری سل در مراکز تجمعی جمعیت در جامعه مثل زندانها و لزوم بیماریابی جهت شناسایی این بیماری مسری در گروههای پرخطر و نیز پیرو مصوبه کمیته سل شهرستان در سال جاری، برنامه بیماریابی فعال سل از مهر ماه سال جاری با مشارکت و همکاری بسیار مناسب و تنگاتنگ مسئولین محترم زندان (بویژه ریاست محترم جناب آقای حمیدی ، جناب آقای اکبریان، جناب آقای دکتر سعادتیان و جناب آقای مهندس عزیز بیگی) با اعزام تیم بیماریابی از معاونت بهداشتی دانشکده مراغه شروع گردید و همه افراد ساکن در زندان به تعداد 721 نفر توسط کارشناسان بهداشتی تحت بررسی قرار گرفتند و افراد مشکوک توسط پزشک سل شهرستان معاینه شده و از هر کدام با اخذ دو نمونه خلط، آزمایش تشخیصی بعمل آمد.لازم به ذکر است که تمامی خدمات انجام گرفته در طول این برنامه (اعم از بیماریابی ، معاینه ، آزمایشات تشخیصی و ...) بصورت رایگان بوده است.
بیماری سل یک بیماری عفونی و واگیر دار می باشد که عمدتاً ریه ها را درگیر می کند و در صورت عدم تشخیص و درمان بموقع، منجر به انتقال بیماری به اطرافیان و مرگ بیمار می گردد.

• در پنجشنبه 20 آبان 1395