تاریخ : يکشنبه 9 آبان 1395

برگزاری همایش مجریان برنامه سفیران سلامت دانش آموزی ومدارس مروج سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، همایش مجریان برنامه سفیران سلامت دانش آموزی و مدارس مروج سلامت روز پنجشنبه مورخه 6/8/95 توسط گروههای کارشناسی آموزش وارتقای سلامت وجوان ، نوجوان ومدارس وبا همکاری گروههای کارشناسی بهبود تغذیه وسلامت روان در محل تالار شهید بهشتی برگزار گردید.
در راستای اجرای برنامه ملی خودمراقبتی وتربیت سفیران سلامت دانش آموزی وپیرو توافق نامه جامع فی مابین وزارت آموزش وپرورش و وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی، دفاتر آموزش وارتقای سلامت و سلامت خانواده ، جمعیت ومدارس همایش مجریان برنامه سفیر سلامت دانش آموزی ومدارس مروج سلامت شهرستان با حضور 300نفر از مدیران ورابطین آموزشی کلیه مدارس متوسطه اول ودوم ( دبیرستان وراهنمایی ) در تاریخ 6/8/95 روز پنجشنبه در محل تالار شهید بهشتی مراغه توسط گروههای کارشناسی آموزش وارتقای سلامت وسلامت نوجوانان ، جوانان ومدارس طی یک دوره 8ساعته برگزار گردید.
در ابتدای جلسه معاون محترم مدیرکل وریاست اداره آموزش وپرورش شهرستان ضمن ایراد خیر مقدم به حاضرین در خصوص اهمیت برنامه های سلامتی وخودمراقبتی مطالب مبسوطی را ارائه نموده وآمادگی خود را در خصوص همکاری با معاونت بهداشتی در زمینه اجرای برنامه های بهداشتی اعلام نمودند.
در ادامه برنامه و پس از انجام پره تست دوره آموزشی ، سرکار خانم سجودی کارشناس مسئول محترم آموزش وارتقای سلامت ضمن بیان اهداف برگزاری جلسه در خصوص تربیت سفیران سلامت دانش آموز به تشریح کامل دستورالعمل اجرایی برنامه سفیران سلامت دانش آموزی ومطالب وسرفصل های بسته آموزشی مربوطه پرداخته و بحث اول بسته آموزشی را کهبراساس دستورالعمل مقرر گردیده توسط مجریان به سفیران آموزش داده شود و اختصاص به خودمراقبتی می باشد ارائه نمودند .
سپس سرکارخانم اسکندری کارشناس مسئول محترم بهبود تغذیه سرفصل مربوط به تغذیه را آموزش دادند.
در ادامه سرکارخانم فدایی وش کارشناس محترم مسئول سلامت روان به اتفاق دو نفر از کارشناسان سلامت روان مراکز جامع سلامت مباحث مربوط به سلامت روان را ارائه نمودند و اشاره کردند با اجرای برنامه تحول سلامت کارشناسان سلامت روان در مراکز جامع سلامت مستقر و آماده همکاری با مدارس می باشند .
با توجه به اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی دستورالعمل مربوط به برنامه ونحوه تدوین برنامه ریزی عملیاتی مشارکتی توسط سرکارخانم سجودی تشریح شد واز کلیه میران محترم مدارس درخواست نمودند که درجهت ایجاد محیط کار سالم به عنوان مدارس حامی ومروج سلامت این برنامه را اجرایی نمایند.
در ادامه جلسه سرکار خانم سلطانی کارشناس مسئول محترم سلامت نوجوانان ، جوانان ومدارس ضمن تشکر از همکاری اداره محترم آموزش وپرورش در خصوص اینکه (بنابه مصوبات جلسه هماهنگی در تیر ماه 95 ) در سال جاری کلیه مدارس شهری به عنوان مدارس مروج سلامت شناخته خواهند شد توضیحاتی ارائه نمودند وسپس به تشریح کامل دستورالعمل مدارس مروج سلامت پرداختند واز حاضرین درخواست نمودند اهتمام خود را در جهت کسب نشان مدارس مروج سلامت 5ستاره به عمل آورند .در پایان جلسه پست تست دوره انجام شد وجلسه با صلوات بر پیامبر اعظم وخاندان پاکش به پایان رسید .

• در يکشنبه 9 آبان 1395