تاریخ : چهارشنبه 28 مهر 1395

برگزاری پیاده روی صبحگاهی پرسنل معاونت بهداشتی به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، پیاده روی صبحگاهی پرسنل معاونت بهداشتی به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی و با حضور معاون محترم بهداشتی از ستاد مرکز بهداشت به سمت مرکز جامع سلامت شماره 5 یوسف آباد در فضائی گرم و صمیمی برگزار گردید .
این مراسم پیاده روی که با هدف ترویج فرهنگ ورزش در بین میانسالان و به ویژه بانوان شهرستان مراغه برگزار گردیده بود در  مسیری 5 کیلومتری از محوطه ستاد معاونت بهداشتی به سمت مرکز جامع سلامت شماره 5 یوسف آباد برگزار شد و بعد از اتمام پیاده روی ، از تمامی شرکت کنندگان در مرکز با صبحانه سالم پذیرائی صورت گرفت .
  • در چهارشنبه 28 مهر 1395