تاریخ : سه شنبه 20 مهر 1395

برگزاری جلسه ی هم اندیشی تامین پرسنل برای اجرای برنامه ی مراقبت دوره ای دانشجویان علوم پزشکی جدید الورود سال تحصیلی 96-95

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه ی هم اندیشی تامین پرسنل برای اجرای برنامه ی مراقبت دوره ای دانشجویان علوم پزشکی جدید الورود سال تحصیلی 96-95 درتاریخ 19 مهر ماه 95 در اتاق مدیر محترم گسترش شبکه معاونت بهداشتی دانشکده ی علوم پزشکی مراغه برگزارگردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه ی هم اندیشی تامین پرسنل برای اجرای برنامه ی مراقبت دوره ای دانشجویان  علوم پزشکی جدید الورود سال تحصیلی 96-95  درتاریخ 19 مهر ماه 95 در اتاق مدیر محترم گسترش شبکه معاونت بهداشتی دانشکده ی علوم پزشکی مراغه برگزارگردید.
جلسه ی هم اندیشی تامین پرسنل برای اجرای برنامه ی مراقبت دوره ای دانشجویان علوم پزشکی جدید الورود سال تحصیلی 96-95 درتاریخ 19 مهر ماه 95 در اتاق مدیر محترم گسترش شبکه معاونت بهداشتی دانشکده ی علوم پزشکی مراغه با حضور آقای قاسمی "مدیر محترم گسترش شبکه "، خانم محمد باقری " کارشناس محترم گسترش شبکه " و کارشناسان گروه سلامت نوجوانان و جوانان برگزارگردید. طی این جلسه مقرر گردید در تاریخ های 24-25-28-29 مهر ماه و 2-5 آبان ماه دانشجویان دخترو پسر رشته های پرستاری ، بهداشت عمومی علوم آزمایشگاهی و اتاق عمل که حدود 119 نفر می باشند با همکاری جناب آقای دکتر تنومند"مدیر محترم آموزش و تحقیقات "و همکاران محترمشان در محل اتاق پراتیک ، دانشکده ی علوم پزشکی مراغه با استقرار پزشک ، مراقب و کارشناسان سلامت جوانان معاونت بهداشتی انجام شود . بدیهی است اطلاعات این غربالگری و ارزیابی متعاقباً در سامانه ی یکپارچه بهداشت ( سیب ) بر اساس دستورالعمل های برنامه ی تحول سلامت ثبت خواهد شد.
  • در سه شنبه 20 مهر 1395