تاریخ : شنبه 10 مهر 1395

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با حضور کارشناسان بهداشت محیط در سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزی ، مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط برگزار گردید.
در این مراسم که با حضور سرپرست محترم دانشکده جناب آقای دکتر جنتی و معاون محترم بهداشتی جناب آقای دکتر مجتهدی و همچنین با دعوت از پیشکسوتان عرصه بهداشت محیط برگزار گردید در ابتدای جلسه دکتر محتهدی ضمن خوش آمد گوئی به حاضران در جلسه ، با بزرگ شمردن نقش کارشناسان بهداشت محیط در حفظ و ارتقای سلامت مردم و پیشگیری از بیماریها و همچنین امنیت غذائی بسیار مهم بر شمرده و خواستار تلاش و کوشش بیشتر ایشان گردید .
سپس سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور در مراسم بر نقش کنترل و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط و تکیه بر ابزار آموزش بعنوان یکی از پایه های اصلی ارتقاء سلامت اشاره کرده و از زحمات کارشناسان بهداشت محیط تقدیر و تشکر کردند.
در ادامه جلسه ، آقای مهندس احمدی ، سرپرست گروه بهداشت محیط به بیان خلاضه اقدامات انجام شده توسط بازرسان این گروه پرداخته و خواستار همکاری بیشتر سایر گروهها در ارتقای سلامت و دستیابی به اهداف سلامت شدند .
  • در شنبه 10 مهر 1395