تاریخ : چهارشنبه 11 آذر 1394

توزیع نان سبوسدار در برخی نانوائیهای شهرستان مراغه

افزایش شیوع بیماری‌های قلبی- عروقی، اضافه وزن و چاقی، ابتلا به پوکی استخوان، بیماری دیابت (قند خون)، کاهش سن ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر، شیوع کمبود ریزمغذی‌ها ازجمله کمبود آهن و کم‌خونی ناشی از آن، کمبود روی و کلسیم، شیوع گسترده سرطان‌های دستگاه گوارش و افزایش هزینه‌های درمانی مردم از عوارض مصرف نان‌های سفیدوبدون سبوس است.با توجه به نقش سبوس در پشگیری ازاین بیماریهاودسترسی همشهریان محترم به نان سبوسداربا تلاش معاونت یهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه وهمکاری ادارات دینفع ا ز 11آذرماه در نانواییهای زیر نان سبوسدار پخت خواهدشد.
1- صدیقه نظامی به مباشرت بابک قدرت نژاد  آدرس خیابان 15خرداد
2- بایرامعلی شیخ فرجی   خیابان معلم شمالی