تاریخ : يکشنبه 7 شهريور 1395

فرماندار شهرستان مراغه : خانه های بهداشت ، یکی از حیاتی ترین بخشهای ارائه دهنده خدمات سلامت در مناطق روستائی هستند .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، خانه بهداشت قراتلو با حضور فرماندار محترم شهرستان مراغه و هیئت همراه و همچنین معاونین محترم بهداشت و توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه ، بهره برداری و افتتاح شد .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، خانه بهداشت قراتلو با حضور فرماندار محترم شهرستان مراغه و هیئت همراه و همچنین معاونین  محترم بهداشت و توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه ، بهره برداری و افتتاح شد .
فرماندار محترم شهرستان مراغه ، آقای مهندس محمدی ضمن قدردانی از بهورزان و همکاران شاغل در مناطق روستائی ، لزوم رسیدگی به مناطق محروم روستائی را از اولویتهای دولت بر شمرده و گفتند : خانه های بهداشت ، یکی از حیاتی ترین بخشهای ارائه دهنده خدمات سلامت در مناطق روستائی هستند که در طول سالیان اخیر خدمات بسیار مهمی را درارتقاء سلامت مردم برداشته و همچنین با اشاره به لزوم همکاری مردم در حفظ بهداشت محیط روستا ، از دهیاران خواستند تا در جمع آوری بهداشتی فضولات حیوانی و زباله های روستا تمام تلاش خود را انجام دهند و با بهورزان خانه های بهداشت همکاری لازم را داشته باشند .
سپس  معاون محترم بهداشتی ، آقای دکتر مجتهدی با اشاره به بهره برداری همزمان دو خانه بهداشت تازه کند علیا و  چوان علیا ، به راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت خانوارهای تحت پوشش اشاره کرده و توضیح کاملی از اجرای برنامه ایراپن ارائه کردند و خواستار همکاری سایر ادارات و مردم در رسیدن به اهداف نظام سلامت شدند
لازم به ذکر است که به مناسبت هفته دولت ، سه خانه بهداشت قراتلو ، تازه کند علیا و چوان علیا احداث و راه اندازی گردید .
  • در يکشنبه 7 شهريور 1395