تاریخ : چهارشنبه 3 شهريور 1395
کد 416

جلسه هماهنگی با هدف برگزاری بسیج ملی افزایش مصرف شیر ، میوه و سبزی و کاهش مصرف نمک

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی با حضور کارشناسان مسئول گروههای معاونت بهداشتی با هدف هماهنگی بسیج ملی افزایش کصرف شیر و سبزی و کاهش مصرف نمک در سالن جلسات معاونت بهداشتی ، برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی با حضور  کارشناسان مسئول گروههای معاونت بهداشتی با هدف هماهنگی بسیج ملی افزایش کصرف شیر و سبزی و کاهش مصرف نمک در سالن جلسات معاونت بهداشتی ، برگزار گردید .
در این جلسه معاون محترم فنی ، آقای دکتر سلیمانی ، ضمن تشریح اهمیت موضوع در جهت پیشگیری از بسیاری از بیماریها بر ضرورت هماهنگی بین گروههای مختلف کارشناسی تاکید کرده و همکاری درون بخشی را در اجرای بسیج های ملی اطلاع رسانی ضروری دانستند .
سپس در ادامه جلسه ، خانم اسکندری انتاظرات خود از همکاری تمامی گروههای کارشناسی را تشریح کرده و خواستار همکاری کامل شدند و سپس برنامه ریزی لازم بین تمامی گروهها و شرح وظایف هر گروه بررسی و برنامه ریزی لازم صورت گرفت .
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 3 شهريور 1395