تاریخ : پنجشنبه 5 آذر 1394

برگزاری کارگاههای آموزش مهارتهای فرزندپروری برای اولیا دانش آموزان مقطع ابتدایی

برگزاری کارگاههای آموزشی فرزند پروری برای والدین دانش آموزان ابتدایی در 15 مدرسه ابتدایی شهرستان مراغه با همکاری کارشناسان روانشناسی گروه سلامت روان معاونت بهداشتی آغاز گردید
برگزاری کارگاههای آموزشی فرزند پروری برای والدین دانش آموزان دبستانی شهرستان مراغه با همکاری کارشناسان روانشناسی گروه سلامت روان معاونت بهداشتی آغاز گردید . این برنامه با هماهنگی مدیران محترم دبستان ها و با دعوت قبلی از والدین در 6 جلسه و دو بار در هفته برگزار می گردند . در این کارگاهها برای تقویت توانمندی های تربیتی والدین ، ابتدا مفاهیم پایه و نظری مهارتهای فرزند پروری به زبان ساده معرفی و سپس همان مهارتها در کلاس بطور عملی تمرین می شوند .
اسامی مدارس ابتدایی مجری کارگاهها به شرح زیر می باشد:
مدارس ابتدایی شهری : آینده سازان - صدف تاش - شتابی وش - امام علی (ع) - اکرمی - مریم - ولیعصر – شرف- بهروز نژاد – شریعت- برنجی- فاریابی
مدارس روستایی : حاجی کرد و خرمازرد
جهت اطلاع از برنامه زمان بندی شده با مدارس فوق تماس حاصل فرمایید.

• در پنجشنبه 5 آذر 1394