Fa
/
En
سه شنبه 6 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
شنبه 30 مرداد 1395
کد
399
برگزاری کمیته هماهنگی کاهش سبوس گیری آردهای مورد استفاده درپخت نان سنگک
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، درراستای اجرای سند ملی تغذیهوبا توجه به افزایش شیوع بیماریهای غیرواگیرونقش تغذیه مناسب در پیشگیری از این بیماریها معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه باهمکاری ادارات دینفع اقدام به اجرای برنامه کاهش سبوس گیری در آردهای نانهای لواش شهرستان در سال 94نموده و برنامه کاهش سبوس گیری آردهای مورد استفاده درپخت نان سنگک نیز از اولویتهای گروه بهبود تغذیه معاون بهداشتی در سال جاری است
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، درراستای اجرای سند ملی تغذیهوبا توجه به افزایش شیوع بیماریهای غیرواگیرونقش تغذیه مناسب در پیشگیری از این بیماریها معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه باهمکاری ادارات دینفع اقدام به اجرای برنامه کاهش سبوس گیری در آردهای نانهای لواش شهرستان در سال 94نموده و برنامه کاهش سبوس گیری آردهای مورد استفاده درپخت نان سنگک نیز از اولویتهای گروه بهبود تغذیه معاون بهداشتی در سال جاری است
بدین منظور روز چهارشنبه تاریخ 27/5/95 جلسه هماهنگی و جلب همکاریهای برون بخشی و بین بخشی ، در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی با حضور نمایندگان ادارات فرمانداری ،صنعت و معدن ، غله و معاونتهای غذا و دارو و درمان و معاون محترم فنی وگروههای کارشناسی بهبودتغذیه و سلامت محیط و کاروآموزش بهداشت معاونت بهداشتی تشکیل گردید.ابتدا آقای دکتر مجتهدی معاون محترم بهداشتی با اشاره به اینکه حدود 76% بیماریهای نظام سلامت اختصاص به بیماریهای غیرواگیر دارد اهمیت و نقش تغذیه در پیشگیری از بروزبیماریهای غیرواگیررا تشریح نمودند.ایشان ضمن تقدیر و تشکر از همکاریهای ادارات صنعت و معدن و غله و.... در اجرای برنامه کاهش سبوس گیری آردهای مورد استفاده در پخت نانهای لواش در سال 94 ، اظهار امیدواری کردند که در سال 95 بتوانیم سبوس گیری آردهای مورد استفاده در پخت نانهای سنگک را نیز به حد استاندارد( 12-7% ) رسانده و نان سنگک پخت شده با آردهای 7% سبوس گیری به عموم همشهریان عرضه شود.در ادامه جلسه خانم اسکندری کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه گزارشی از عملکرد معاونت بهداشتی در اجرای این برنامه ومشکلاتی که دراجرا وجودداشت اشاره نمودند.سپس اعضای جلسه پیشنهادات و راهکارهای خود را ارائه نمودند و مقررشد جلسه بعدی پس از طرح موضوع در شورای ارد و نان و پیگیری مصوبات ، 2 ماه دیگر تشکیل گردد.
نوشته شده
در
شنبه 30 مرداد 1395
منوی اصلی
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
حوزه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت
گروه سلامت جمعیت و خانواده
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی مدیر و اعضای گروه
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
گروه سلامت محیط و کار
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
واحد دارویی
آموزشگاه بهورزی
امور آزمایشگاههای بهداشت
مراکز مشاوره
مرکز مشاوره شیر مادر
مرکز مشاوره تغذیه
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری
مرکز مشاوره ازدواج
دانستنیها
فصلنامه ها
بسته های آموزشی
بیماری کرونا
هر خانه یک پایگاه سلامت
میزخدمت الکترونیک معاونت بهداشت
مسابقه ازدواج آسان
برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع