تاریخ : پنجشنبه 28 مرداد 1395

جلسه هماهنگی گسترش شبکه با کارکنان جدید طرح پزشک خانواده

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی و تحویل ابلاغهای کارکنان جدید طرح پزشک خانواده با حضور معاون محترم بهداشتی و مدیر گسترش شبکه در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید .
در ابتدای جلسه ، جناب آقای قاسمی ، مدیر محترم گسترش شبکه ضمن تشکر از تمامی گروههای کارشناسی که در آموزش کارکنان جدید طرح پزشک خانواده همکاری کردند از همکاران جدید درخواست نمودند که نسبت به ایجاد تحول در مراکز بهداشتی روستائی در راستای ارتقاء نظام سلامت با انگیزه لازم فعالیت خود را شروع کنند و تمام تلاشهای خود را معطوف خدمت رسانی به مردم محروم روستائی صرف کنند .
در ادامه جلسه ، جناب آقای دکتر مجتهدی ، معاون محترم بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، به بیان اهداف نظام سلامت در مناطق روستائی پرداخته و ضمن تشریح وظایف و انتظارات از پرسنل جدید طرح پزشک خانواده ، بر داشتن روحیه ایثار اشاره کردند و فرمودند که نظام سلامت در مناطق روستائی مدیون ایثار های همکاران در گذشته بوده که شاهد حذف بسیاری از بیماریهای واگیر بوده ایم و این روحیه باید در نسل جوان نیز به وجود آید و با تکیه بر دانش و همت جوانان ، شاهد رشد هر چه بهتر نظام سلامت و حل مشکلات بهداشتی در مناطق روستائی باشیم .
در پایان جلسه ، پرسنل جدید طرح پزشک خانواده ابلاغ های خود را دریافت کرده و در دو روز آینده در محل جدید خدمت خود شروع بکار خواهند کرد در ضمن لازم به ذکر است که تمامی این افراد به مدت یکماه آموزش بدو خدمت خود را در گروههای کارشناسی ستاد معاونت بهداشتی سپری کرده اند.
  • در پنجشنبه 28 مرداد 1395