تاریخ : چهارشنبه 13 مرداد 1395

تمامی واحدهای بهداشتی از نظر ایمنی سازه ای بررسی می شوند

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی بین دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایا و دفتر فنی دانشکده علوم پزشکی مراغه با هدف بررسی ایمنی سازه ای تمامی واحدهای بهداشتی با حضور معاون محترم بهداشت برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی بین دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایا و دفتر فنی دانشکده علوم پزشکی مراغه با هدف بررسی ایمنی سازه ای تمامی واحدهای بهداشتی  با حضور معاون محترم بهداشت برگزار گردید .
در این جلسه ، آقای مسعودخواه ، کارشناس مسئول دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایا ، ضمن اشاره به اهمیت ایمنی سازه ای و غیر سازه ای در کاهش میزان آسیب پذیری و تداوم ارائه خدمات در زمان بلایا ، اقدام لازم در جهت بررسی ایمنی سازه ای تمامی واحدهای بهداشتی را بسیار مهم برشمرده و خواستار همکاری دفتر فنی دانشکده و تهیه گزارش نهائی با همکاری بین دو دفتر شدند . همچنین جناب آقای دکتر مجتهدی ، معاون محترم بهداشتی دانشکده با اشاره به اقدامات انجام شده در سال جاری و بیمه تمامی واحدهای بهداشتی در برابر بلایا و حوادث در جهت کاهش آسیب پذیری و جبران سریع خسارات ، به اقدامات دفتر در ایمن سازی غیر سازه ای خانه های بهداشت اشاره کرده و فرمودند که افزایش مخاطرات طبیعی به عنوان زنگ خطری برای همه می باشد تا قبل از وقوع حادثه آمادگی لازم را در جهت کاهش آسیب پذیری داشته باشد . در ادامه جلسه اقای مهندس فیاضی  قول مساعد در جهت تعیین میزان ایمنی سازه ای تمامی واحدهای بهداشتی در کمترین زمان ممکن را  داده و تاکید کردند که در تمامی خانه های بهداشت تازه ساخت ، نظارت دقیقی صورت گرفته و سعی بر رعایت تمامی استانداردها شده است .

• در چهارشنبه 13 مرداد 1395