تاریخ : دوشنبه 4 مرداد 1395

برگزاری جلسه کمیته بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام(زئونوز)

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام(زئونوز)جهت بررسی مشکلات موجود در کنترل و مراقبت بیماریهای قابل انتقال و مهم در شهرستان مراغه ، در سالن پردیس دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید .
در ابتدای جلسه خانم دکتر اسدیان سرپرست واحد مبارزه با بیماریها ، ضمن بیان اهداف جلسه، با استفاده از اسلایدهای پاورپوینت گزارشی از آخرین آمار و وضعیت بیماریهای زئونوز در شهرستان ارائه دادند در ادامه توسط اعضای کمیته در خصوص مشکلات و راهکارهای کنترل بیماریهای فوق در شهرستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
از اهم مصوبات این کمیته عبارتست از :
1. تداوم پیگیری تخصیص اعتبار ویژه جهت تامین واکسن بروسلوز دامی مورد نیاز برای مهار بیماری تب مالت در شهرستان برای سالهاي آتي
2. تداوم اجرای وسیع برنامه واکسیناسیون دامی برای سالهای آتي
3. تشدید فعالیت های كميته اتلاف سگهاي ولگرد با توجه با بالابودن موارد حيوان گزيدگي در شهرستان
4. اجرای کارگاههای آموزشی تربیت مربی تب مالت بر اساس مدل shepبرای زنان تسهیلگر روستایی با مشارکت اداره جهاد کشاورزی و معاونت بهداشتی

• در دوشنبه 4 مرداد 1395