تاریخ : پنجشنبه 3 تير 1395

اولین جلسه کمیته ستاد اجرائی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستائی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، اولین جلسه کمیته ستاد اجرائی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستائی در سال 95 با حضور ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه در ستاد دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید .
اولین جلسه کمیته ستاد اجرائی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستائی در سال 95 با حضور ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه ، جناب آقای دکتر جنتی و مدیر کل اداره بیمه سلامت استان آذربایجان شرقی جناب آقای دکتر مجیدی ، و معاونین محترم بهداشت و درمان ، در اتاق ریاست محترم دانشکده برگزار گردید . در این جلسه که روسای محترم بیمارستانها و مدیر محترم گسترش شبکه و همچنین کارشناسان مربوطه نیز حضور داشتند ، در ابتدای جلسه ، جناب آقای دکتر مجتهدی ضمن عرض خیر مقدم و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، به چالش ها و فرصتهای تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت اشاره کردند و درادامه قرارداد خدمات سطح یک بهداشتی بیمه روستائیان و عشایر سال 94 فی مابین معاون محترم بهداشتی و مدیر کل محترم بیمه سلامت استان منعقد گردید . و با عنایت به اینکه نمره پایش مراکز مجری برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی شهرستان مراغه در سال 94، 98.1 می باشد تصمیمات لازم جهت رفع نواقصات و چالشهای و افزایش کیفیت ارائه خدمات بهداشتی روستائیان موجود گرفته شد .
  • در پنجشنبه 3 تير 1395