تاریخ : پنجشنبه 3 تير 1395

حضور معاون محترم بهداشتی در جمع صمیمی بهورزان مرکز داش آتان جهت تقدیر از حسن اجرای برنامه IRAPEN

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، معاون محترم بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور در جمع صمیمی بهورزان مرکز بهداشتی درمانی داش آتان ، از اجرای عالی برنامه IRAPEN تقدیر و تشکر کردند .
این بازدید که با حضور مدیر محترم گسترش شبکه ، آقای قاسمی صورت گرفته بود ، جناب آقای دکتر مجتهدی بر ضرورت هماهنگی و وحدت رویه در رسیدن به اهداف سازمانی تاکید کرده و در ادامه افزودند که توجه به سلامت مردم و ارتقاء آن جزء اهداف بسیار عالی سازمانی حوزه بهداشت می باشد و اجرای برنا مه IRAPEN  در واقع گامی مهم برای شناسایی به موقع بیماران و درمان آنها و پیشگیری از ناتوانیهای حاصل از سکته های مغزی و قلبی است و بهورزان با اجرای برنامه ، قدمی بسیار مهم و با ارزش در راستای سلامت مردم برداشته اند.
در ادامه جلسه ، بهورزان حاضر در جلسه به بیان دیدگاهها و مشکلات  اجرائی  خود پرداخته و خواستار بر طرف شدن این مشکلات شدند .
  • در پنجشنبه 3 تير 1395