تاریخ : چهارشنبه 26 خرداد 1395

شورای فنی با موضوع بررسی برنامه های عملیاتی تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، شورای فنی معاونت بهداشتی با موضوع بررسی برنامه های عملیاتی این حوزه و با حضور معاون محترم بهداشتی ، تشکیل جلسه داد .
در این جلسه که با حضور تمامی مدیریان و مسئولین گروههای کارشناسی و معاون محترم فنی تشکیل گردید در ابتدای جلسه آقای دکتر سلیمانی ، معاون محترم  فنی به تشریح اهداف برنامه عملیاتی وزارت بهداشت و لزوم اجرای برنامه ها بر اساس زمان بندی و اولویت بندی اشاره کرده و نحوه ثبت برنامه ها در نرم افزار مربوطه را تشریح کردند .
در ادامه جلسه جناب آقای دکتر مجتهدی ؛ معاون محترم بهداشتی دانشکده به وضعیت اجرای برنامه های مهم دانشکده به ویژه برنامه پایلوت ایراپن اشاره کرده و برلزوم همکاری تمامی گروهها در اجرای برنامه ها تاکید فرمودند .
  • در چهارشنبه 26 خرداد 1395