تاریخ : چهارشنبه 19 خرداد 1395

برگزاری همایش تجلیل از مجریان برنامه ی مدارس مروج سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، همایش تجلیل از مجریان برنامه ی مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی 1394 ـ1393، در آمفی تاتر معاونت درمان برگزار گردید.
همایش تجلیل از مجریان برنامه ی مدارس مروج سلامت(87 مدرسه) در سال تحصیلی 1394 ـ1393در تاریخ 17/3/95با حضور معاون محترم بهداشتی دانشکده ی علوم پزشکی مراغه ، معاون محترم مدیر کل و مدیر اداره ی آموزش و پرورش شهرستان مراغه ، معاون محترم پرورشی اداره آموزش و پرورش مراغه،کارشناسان حوزه سلامت و پیشگیری از آسیب های اجتماعی اداره آموزش و پرورش، مدیران محترم مدارس مروج سلامت ، رابطان محترم بهداشتی مدارس و کارشناسان حوزه سلامت معاونت بهداشتی برگزار گردید.
در این مراسم از زحمات و تلاشهای مدیران محترم و رابطان بهداشتی25مدرسه ی مجری برنامه ی مروج سلامت که بنا به اعلام وزارت بهداشت – اداره ی سلامت نوجوانان و مدارس ، موفق به کسب ستاره در سال تحصیلی 94 ـ93شده اند تقدیر وتشکر به عمل آمد.

• در چهارشنبه 19 خرداد 1395